VERHUUR

De LED specialisten van Soulmates Creative Led zijn allen gedreven mensen die voor ieder project de juiste LED oplossing hebben. Door onze ruime ervaring op de professionele LED markt en ons gevarieerd assortiment LED producten, kunnen wij een passend advies geven voor nagenoeg ieder lichttechnisch vraagstuk.

Soulmates levert uitsluitend eigen producten; zowel de LED producten als mede de sturingen en voedingen zijn van eigen fabricaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat u bij ons geen ‘standaard’ product huurt dan wel koopt maar zeker bent van producten die getest en goedgekeurd zijn binnen de zeer kritische markt.

LED verlichting in zijn unieke vorm en mogelijkheden hoeft naar onze mening niet duur te zijn. Soulmates Creative Led creëert betaalbare oplossingen op basis van verhuur. Als opdrachtgever wordt je betrokken bij het gehele proces,  van conceptontwikkeling tot realisatie. Wil je een 3D animatie of LED visual van het door jou gewenste product? Ook dit kunnen wij voorzien, zodat je een goed beeld hebt van wat er als eindproduct opgeleverd wordt.

De allerhoogste norm. En altijd tegen zeer concurrerende tarieven.