HOSPITALITY

Onze zintuigen bepalen hoe we dingen ervaren. Door te ‘spelen’ met zaken als verlichting, geur en geluid kan je je gasten sturen. We toveren een neutrale ruimte om naar een ontmoetingsplek die inspireert, waar men zich thuis voelt. Daardoor willen mensen komen en langer blijven en juist dat is belangrijk. Wil je weten hoe je dit bereikt?

Ervaar een nieuw niveau van gastvrijheid
Een hotelkamer waarin je gasten de verlichting dimmen naar een niveau wat zij prettig vinden, of misschien zelfs wel hun favoriete kleur kunnen aanzetten. Hun eigen muziek kunnen afspelen, of een lekkere geur kunnen instellen die zij aangenaam vinden. Een hotelkamer waar ze zich volledig thuis voelen, een heerlijk verblijf ervaren en met een positief gevoel hun verblijf afsluiten.

Een restaurant waar mensen verrast stoppen in het voorbijgaan. Even blijven stilstaan en nieuwsgierig naar binnen kijken. Dít restaurant springt er uit! Voordat ze het in de gaten hebben swipen ze door het menu heen, wat op een van de ruiten is geprojecteerd. De specialiteit van de dag is een enorme trekker, doordat je er een mooie foto van het gerecht bij hebt gezet. Je laat ze binnenstappen in jouw restaurant en geeft uw gasten een fantastische en gezellige avond.

Een club waarin mensen zich verwonderd begeven. Van entree tot de bar, van dansvloer tot lounge. Een plek waar jouw gasten een heerlijk ontspannen avond uit zijn, waar ze een fijne tijd ervaren en goede herinneringen creëren.

Olympic Games Korea